EliberArt – Atelier de pictură pentru relaxare și Art-terapie

Ideea noastră

Ideea a pornit de la o puternică dorință lăuntrică de a ne exprima prin culori, forme, texturi și de la încântarea deosebită pe care o avem atunci când chiar noi două cream împreună cu cineva. Pentru că a împărtăși e un lucru minunat, te invităm la relaxare, experimentare și bună – dispoziție într-un cadru prietenos, pe tine care pictezi din când în când și ai vrea să îți creezi un ritual, o matcă în care să îți aduci energiile creatoare, pe tine care nu ai mai pictat de mult timp, si bineînțeles, pe tine care poate nu ai mai pictat din copilărie. Grupul are rol tocmai de a înzeci trăirile, emoțiile, inspirația, de asemenea vom picta și noi alături de voi! Ana va veni în întâmpinarea și încurajarea acestei laturi relaționale și emoționale a întâlnirilor, iar Magda, va veni cu cunoștințele teoretice, cu experiența din atelier și cu ideile creative.

Cu Cine? 

Magdalena Radu – artist vizual
Psihoterapeut Mintici Ana Maria

Cum?
Nu e nevoie vii cu niciun material de lucru la atelier, dar bineînţeles, dacă îti face plăcere, poti aduce şi materiale proprii! La fiecare atelier îți poți alege liber materialele, tehnica și suportul (avem o sumedenie de dimensiuni de pânze simple, pânze pe sasiu, hârtie, carton). Desigur că te putem sfătui, ajuta să experimentezi tehnici noi și îți putem da idei.

Vom lucra pe șevalete sau pe masă (în funcție de tehnica aleasă de fiecare ori preferințe personale).

Tehnici:
Experimentează în creion, cărbune, acuarelă și guașă pe hârtie; acrilic și ulei pe pânză.

Tehnici speciale:
În funcție de dorințele fiecăruia, vom avea ateliere specifice în care vom experimenta pictura pe lemn, sticlă și ceramică, colaj, papier machete, mozaic.

Cât?
Pentru fiecare dintre voi prima dată când ne veți vizita (fie primul atelier fie oricare din viitor) va fi de „curiozitate” – încurajăm curiozitatea, motiv pentru care este liberă de costuri!
Onorariul pentru un ARTelier va fi 45 lei.

Imagine

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s